Online Randevu

TR
TR EN

Baby Face Ultra

Baby Face Ultra  Amerikan FDA onayına sahip olan LaseMD cihazıdır. Lutronic thulium lazer teknolojisiyle ciltte dakikada 6.000 mikro kanal açar. Açılan kanallardan kişinin ihtiyacına uygun olan Baby Face Ultra’ya özel  aktif içerikler cildin alt katmanlarına ulaştırılır.

Baby Face Ultra cilde aydınlık, parlak bir görünüm verir. Lekelerin, yara izlerinin, ince çizgilerin ve kırışıklıkların hafiflemesini, gözeneklerin küçültülmesini sağlar.

Uygulama Süresi ve Sıklığı

İşlem süresi 15-30 dakika arasında değişmektedir. Cildin  ihtiyacına göre durumuna göre 1 hafta arayla 3-4 seans uygulanır.

Uygulama Sonrası Yan Etkiler Nelerdir?

Uygulama sonrasında ciltta sıklıkla en fazla 1 saate kadar uzayan kızarıklıklık görülebilmektedir.

Uygulama Sonrasında Etkileri Ne Zaman Görebilirim?

Uygulama sonrası etkileri ilk seanstan birkaç saat sonra gözlemlenmeye başlanır. Cilt çok daha parlak ve taze bir görüntüye kavuşur. Acak istenilen etkinin tam olarak gözlenmesi için minium 3 seans uygulama yapılması gerekmektedir.

Baby Face Ultra ile Kişiye Özel Tedavi Protokolleri

Baby Face Ultra ile açılan mikro-kanallardan cildin alt katmanlarına gönderilen özel patentli nano-partüculer ürünlerinin içerikleri nelerdir?

Askorbik asit (C vitamini), kolajen ve elastin liflerini güçlendirerek cildin yeniden yapılanmasını sağlar. Cildi güneş hasarından korumak ve var olan güneş hasarını onarmakta bilinen en etkili maddelerden biridir.

Retinol (A vitamini), ince çizgi ve kırışıklıkları onararak, cilt kalitesini artıran etkin içeriklerdendir.

Tranexamic asit, leke tedavisi, yara izlerinin azaltılmasında oldukça etkili olan bu içerik yaşlılık lekelerini azaltmada ve yok etmekte de çok etkindir.

Resveratrol, cilde anti aging etkisi verip ışıl ışıl parlaklık ve renk veren en tercih edilen anti aging uygulamasının başrolde olan aktif içeriğidir.

Cildiniz için Vazgeçilmez Kolajen

Son zamanlarda sıklıkla duyduğumuz kolajen, fibroblastlar ve diğer hücreler tarafından oluşturulan bir protein türüdür. Cilt ve kas hücrelerinde bulunan kolajenin temel görevi bağ dokusunu güçlendirmek ve vücut bütünlüğünü korumaktır. Kas ve cilt hücrelerini koruyan bağ dokusu yapısına katılarak cilde dayanıklılık, esneklik ve canlılık kazandıran kolajen aynı zamanda eklem, tendon ve organları bir arada tutmada görevlidir.

Devamını İncele
Dr. Işıl Bulur Whatsapp